Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Feline Young Adult kaps. Sterilised 12x85 g Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Feline Young Adult kaps. Sterilised 12x85 g

Dostupné

Balení dvanácti kapsiček pro mlsné jazíčky Vašich kočiček.

288,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Balení dvanácti kapsiček pro mlsné jazíčky Vašich kočiček. Pečlivě vybírané složení zajišťuje správný, avšak vyvážený přísun živin. Kapsička Hill´s zajistí zdravý vývoj kostí a kloubů, podpoří imunitu a dodá Vašim mazlíkům vše potřebné pro zdravý star do života!

Multipack obsahuje:

3 x kapsička s kuřetem
3 x kapsička s krůtou
3 x kapsička s lososem
3 x kapsička se pstruhem

Složení:

S kuřetem:
kuře (24 %), vepřové, kukuřičný škrob, cukry, sušený vaječný bílek, pšeničná mouka, rajčatové výlisky, hrachová bílkovina, celulóza, minerální látky, kokosový olej, lněný olej, rybí tuk, sušená mrkev, sušená vepřová bílkovina, vitamíny, stopové prvky, taurin a beta-karoten. Barveno přírodním karamelem.

S lososem:
kuře, vepřové, losos (4 %), kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, hrachová bílkovina, rajčatové výlisky, cukry, celulóza, pšeničná mouka, minerální látky, kokosový olej, lněný olej, sušená mrkev, sušená vepřová bílkovina, vitamíny, stopové prvky, taurin, rybí tuk a beta-karoten. Barveno přírodním karamelem.

S krůtou:
kuře, vepřové, krůta (5 %), kukuřičný škrob, cukry, sušený vaječný bílek, pšeničná mouka, rajčatové výlisky, hrachová bílkovina, celulóza, minerální látky, kokosový olej, rybí tuk, lněný olej, sušená mrkev, sušená vepřová bílkovina, vitamíny, stopové prvky, taurin a beta-karoten. Barveno přírodním karamelem.

Se pstruhem:
kuře, vepřové, pstruh (4 %), kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, hrachová bílkovina, rajčatové výlisky, cukry, celulóza, pšeničná mouka, minerální látky, kokosový olej, lněný olej, sušená mrkev, sušená vepřová bílkovina, vitamíny, stopové prvky, taurin, rybí tuk a beta-karoten. Barveno přírodním karamelem.

Krmný návod:

Následující dávkování je pouze orientační, protože potřeby zvířat se liší. Dávkování by mělo být upraveno tak, aby byla udržena optimální tělesná hmotnost.

Doporučená denní krmná dávka
hmotnost kočky100 g kapsička
2 kg1+1/2 - 2
3 kg2 - 2+3/4
4 kg2+/2 - 3+1/2
5 kg3-4
6 kg3+1/3 - 4+2/3
7+ kg1/2 - 2/3 na kg

100 g kapsička odpovídá 20 g granulátu, 156 g konzerva odpovídá 40 g granulátu.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Feline Young Adult kaps. Sterilised 12x85 g

Hill's Science Plan Feline Young Adult kaps. Sterilised 12x85 g

Balení dvanácti kapsiček pro mlsné jazíčky Vašich kočiček.

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.