Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Canine Adult Oral Care Medium Chicken 12 kg Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Canine Adult Oral Care Medium Chicken 12 kg

Dostupné

Suché krmivo s kuřecím masem pro dospělé psy středních plemen (1-6let věku), pro ochranu před zubním plakem a kamenem.

1 799,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Dentální zdraví psa znamená víc než jen zuby. Podpořte celkové zdraví a vitalitu vašeho dospělého psa krmivem Hill's Science Plan Oral Care pro dospělé psy s kuřetem. Unikátní granule s klinicky ověřenou, provázanou technologií vlákniny s každým kousnutím čistí zuby a osvěžují dech. Navíc má toto prvotřídní psí krmivo vysoký obsah omega-6 mastných kyselin a vitamínu E pro každodenní podporu zdravé srsti a kůže. Tato receptura byla vytvořena na základě desetiletí špičkového výzkumu a představuje lahodnou stravu, na níž si dospělí psi skutečně pochutnají.

SLOŽENÍ: Kukuřice, kuřecí a krůtí moučka, pivovarská rýže, celulóza, živočišný tuk, moučka z hrachových otrub, proteinový hydrolyzát, sušená celá vejce, rostlinný olej, minerální látky, lněné semínko.

ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: Bílkovina 22,2%, Obsah tuku 14,0%, Hrubá vláknina 9,7%, Omega-6 nenasycené mastné kyseliny 3,4%, Popel 4,3%, Vápník 0,64%, Fosfor 0,58%, Sodík 0,24%, Draslík 0,66%, Hořčík 0,08%; na kg: Vitamín A 9 150IU, Vitamín D3 724IU, Vitamin E 600mg, Vitamin C 90mg, Beta-karoten 1,5mg.

PŘÍDATNÉ LÁTKY NA 1 KG: Nutriční aditiva: 3b103 (Železo) 60,6mg, 3b202 (Jód) 0,9mg, 3b405 (Měď) 6,0mg, 3b502 (Mangan) 6,3mg, 3b603 (Zinek) 125mg, E8 (Selen) 0,1mg; s přírodním antioxidantem.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Canine Adult Oral Care Medium Chicken 12 kg

Hill's Science Plan Canine Adult Oral Care Medium Chicken 12 kg

Suché krmivo s kuřecím masem pro dospělé psy středních plemen (1-6let věku), pro ochranu před zubním plakem a kamenem.

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.