Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Canine  Puppy Large Breed Chicken 0,8 kg Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Canine Puppy Large Breed Chicken 0,8 kg

Dostupné

Suché granulové krmivo s kuřecím pro štěňata (do 1 roku) velkých plemen

167,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: na dotaz

Hill's Science Plan krmivo pro štěňata velkých plemen s kuřetem obsahuje optimální hladinu vápníku pro kontrolovaný růst kostí, což konkrétně štěňata velkých plemen ve vývinu potřebují. Umožněte svému velkému štěněti, aby život dobře začalo a dosáhlo svého plného potenciálu. S vyváženými minerálními látkami pro silné kosti a zuby. Toto psí krmivo obsahuje DHA z rybího tuku pro podporu vývoje očí a funkce mozku velkých štěňat. Vysoce kvalitní bílkoviny pomáhají vašemu psovi vytvářet si svalovou hmotu.

SLOŽENÍ: Kukuřice, kuřecí a krůtí moučka, pivovarská rýže, proteinový hydrolyzát, živočišný tuk, sušená celá vejce, celulóza, sušená řepná dužina, minerální látky, lněné semínko, rybí tuk, rostlinný olej.

ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: Bílkovina 26,9%, Obsah tuku 14,7%, Hrubá vláknina 3,1%, Popel 6,0%, Vápník 0,98%, DHA 0,14%, Fosfor 0,80%, Sodík 0,46%, Draslík 0,74%, Hořčík 0,09%; na kg: Vitamín A 9 288IU, Vitamín D3 655IU, Vitamin E 600mg, Vitamin C 125mg, Beta-karoten 1,5mg.

PŘÍDATNÉ LÁTKY NA 1 KG: Nutriční aditiva: 3b103 (Železo) 84,6mg, 3b202 (Jód) 3,7mg, 3b405 (Měď) 8,3mg, 3b502 (Mangan) 8,8mg, 3b603 (Zinek) 131mg; s přírodním antioxidantem.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Canine  Puppy Large Breed Chicken 0,8 kg

Hill's Science Plan Canine Puppy Large Breed Chicken 0,8 kg

Suché granulové krmivo s kuřecím pro štěňata (do 1 roku) velkých plemen

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.