Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Canine  Puppy Medium Chicken 0,8 kg Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Canine Puppy Medium Chicken 0,8 kg

Není skladem

Suché granulové krmivo s kuřecím masem pro štěňata (do 1 roku) středních plemen

167,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: na dotaz

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Granule Hill's Science Plan pro štěňata s kuřetem poskytují správný poměr ingrediencí a minerálních látek pro vývin štěňat, aby život dobře začala a dosáhla svého plného potenciálu. Pro správný vývoj mozku a očí toto štěněčí krmivo obsahuje DHA z rybího tuku a pro růst svaloviny kvalitní bílkoviny. Vyvážené minerální látky podporují kosti a silné, zdravé zuby vašeho štěněte. Navíc bylo krmivo vytvořeno na základě desetiletí špičkového výzkumu a představuje lahodnou stravu, na níž si štěňata skutečně pochutnají.

SLOŽENÍ: Kukuřice, kuřecí a krůtí moučka, živočišný tuk, proteinový hydrolyzát, kukuřičný gluten, sušená řepná dužina, lněné semínko, minerální látky, rybí tuk.

ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: Bílkovina 26,6%, Obsah tuku 17,9%, Hrubá vláknina 1,7%, DHA 0,14%, Popel 6,8%, Vápník 1,2%, Fosfor 1,1%, Sodík 0,46%, Draslík 0,74%, Hořčík 0,09%; na kg: Vitamín A 10 000IU, Vitamín D3 765IU, Vitamin E 600mg, Vitamin C 100mg, Beta-karoten 1,5mg.

PŘÍDATNÉ LÁTKY NA 1 KG: Nutriční aditiva: 3b103 (Železo) 74,4mg, 3b202 (Jód) 1,2mg, 3b405 (Měď) 7,3mg, 3b502 (Mangan) 7,7mg, 3b603 (Zinek) 154mg, 3b801 (Selen) 0,2mg.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Canine  Puppy Medium Chicken 0,8 kg

Hill's Science Plan Canine Puppy Medium Chicken 0,8 kg

Suché granulové krmivo s kuřecím masem pro štěňata (do 1 roku) středních plemen

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.