Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobil. Large Breed Chicken 14 kg Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobil. Large Breed Chicken 14 kg

Dostupné

Suché granulové krmivo s kuřecím pro dospělé psy velkých plemen, podporující zdraví kloubů pro aktivní život

1 749,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Hill's Science Plan Healthy Mobility krmivo pro dospělé psy velkých plemen s kuřetem představuje pokrokovou výživu pro zdraví kloubů a lepší mobilitu velkých psů. Přesně vyvážená receptura obsahuje EPA z rybího tuku pro zdravé kloubní chrupavky. Toto lahodné krmivo obsahuje glukosamin a chondroitin, stavební prvky zdravých chrupavek. Toto psí krmivo bylo vytvořeno na základě desetiletí špičkového výzkumu a představuje lahodnou stravu, na níž si velcí dospělí psi skutečně pochutnají. S novým vzhledem Science Plan se máte na co těšit. Některé produkty teď navíc mají nové jméno, tvar granulí a recepturu.

SLOŽENÍ: Kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí moučka, proteinový hydrolyzát, živočišný tuk, kukuřičný gluten, lněné semínko, rybí tuk, rostlinný olej, minerální látky, moučka z hrachových otrub.

ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: Bílkovina 18,6%, Obsah tuku 13,7%, Hrubá vláknina 2,2%, Omega-3 nenasycené mastné kyseliny 1,4%, EPA 0,29%, Popel 4,3%, Vápník 0,61%, Fosfor 0,54%, Sodík 0,22%, Draslík 0,72%, Hořčík 0,10%; na kg: Vitamín A 9 762IU, Vitamín D3 754IU, Vitamin E 700mg, Vitamin C 100mg, Beta-karoten 1,5mg, Glukosamin 377mg, Chondroitin sulfát 444mg.

PŘÍDATNÉ LÁTKY NA 1 KG: Nutriční aditiva: 3b103 (Železo) 75,9mg, 3b202 (Jód) 1,2mg, 3b405 (Měď) 7,5mg, 3b502 (Mangan) 118mg, 3b603 (Zinek) 157mg, 3b801 (Selen) 0,2mg.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobil. Large Breed Chicken 14 kg

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobil. Large Breed Chicken 14 kg

Suché granulové krmivo s kuřecím pro dospělé psy velkých plemen, podporující zdraví kloubů pro aktivní život

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.