Kategorie

Newsletter

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg Zobrazit v plné velikosti

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg

Dostupné

Hypoalergenní kompletní granule pro dospělé psy středních plemen (10-30 kg)

1 349,00 Kč

106025

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Hypoalergenní kompletní granule pro dospělé psy středních plemen (10-30 kg) s jehněčím masem a rýží, které obsahují 80 % bílkovin živočišného původu. S přidanými prebiotiky a probiotiky k péči o optimální zažívání, a tím i stimulaci a posílení imunitního systému psa, který je potřebný pro jeho aktivní život. Extrakt z Yuccy schidigera s detoxikačními účinky přispívá ke snižování plynatosti. Pro správnou funkci organismu a prevenci onemocnění je součástí zdraví prospěšných aditiv v receptuře i vybraný mix vitaminů a minerálů.

Hlavní výhody:

  • vitaminy a chelátové minerály (vysoce využitelná organická forma minerálů) – pro správnou funkci organismu, prevenci onemocnění a posílení imunitního systému.
  • frukto-oligosacharidy a mannan-oligosacharidy (FOS, MOS) jsou prebiotika podporující střevní mikroflóru, správnou funkci trávicího traktu a posilující imunitní systém. Yucca schidigera - obsahuje chlorofyl, stopové prvky, vitaminy, saponíny a polyfenoly. Má detoxikační účinky, působí pozitivně na trávicí trakt, snižuje plynatost a zápach exkrementů.
  • β-glukany stimulují a podporují imunitní systém. Lactobacillus acidophilus (inaktivovaný) – funguje jako paraprobiotikum a má pozitivní vliv na imunitní systém.

Složení:

Jehněčí bílkoviny (38 %), rýže (32 %), drůbeží tuk (10 %, konzervováno tokoferoly), pivovarská rýže (8 %), sušená jablečná dužina (4 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lososový olej (2 %), prebiotika (mannan-oligosacharidy 120 mg/kg, β-glukany 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), sušený rozmarýn a tymián (200 mg/kg), Yucca schidigera (80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg).

Analytické složky:

Hrubé bílkoviny 27%, obsah tuku 16 %, hrubá vláknina 3 %, hrubý popel 7 %, vlhkost 9 %, vápník 1,7 %, fosfor 1,2 %, sodík 0,4 %, hořčík 0,09 %, omega-3 mastné kyseliny 0,4 %, omega-6 mastné kyseliny 1,9 %.

Dávkování:

Krmivo by mělo být krmeno podle doporučené denní dávky. Dávku můžete upravit s ohledem na věk, aktivitu, prostředí psa. Sledujte optimální fyzickou kondici psa a vyhněte se nadměrnému krmení. Doporučuje se podávat krmivo suché nebo zvlhčené vodou nebo vývarem. Připravte vždy pitnou vodu k pití společně s krmivem.

Doporučená denní krmná dávka
hmotnost psamnožství
10 kg125 g
15 kg170 g
20 kg210 g
25 kg250 g
30 kg280 g

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg

Hypoalergenní kompletní granule pro dospělé psy středních plemen (10-30 kg)

Napište svůj názor