Kategorie

Newsletter

Hill's Science Plan Canine konz. Adult Turkey 370 g Zobrazit v plné velikosti

Hill's Science Plan Canine konz. Adult Turkey 370 g

Dostupné

Váš pes si zamiluje chuť a měkkou, jemnou texturu krmiva Hill's Science Plan pro dospělé psy s krůtou.

61,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Váš pes si zamiluje chuť a měkkou, jemnou texturu krmiva Hill's Science Plan pro dospělé psy s krůtou. Představuje dokonalý poměr chuti a živin pro uspokojení vašeho psa. Přesně vyvážená výživa s adekvátním obsahem energie pro podporu ideální váhy u dospělých psů ve věku 1–6 let.
Jemná paštika v konzervách krůta pro psy představuje vyváženou výživu pro celkové zdraví. S lehce stravitelnými ingrediencemi, vysoce kvalitními bílkovinami, DHA z rybího tuku a antioxidanty pro celoživotní zdraví.

Složení:

krůta, ječmen, kukuřice, hovězí, vepřová játra, prášek ze syrovátek, proteinový hydrolyzát, živočišný tuk, minerální látky, rybí tuk, rostlinný olej.

Krmný návod:

kompletní pokyny ke krmení naleznete na obalu. Upravte dávkování tak, aby byla udržena ideální tělesná hmotnost. V případě nejasností konzultujte s vaším veterinárním lékařem. Podáváte toto krmivo poprvé? Míchejte zvyšující se podíl nového krmiva se snižujícím se podílem dosavadního krmiva v průběhu 7 dnů. Voda musí být vždy k dispozici! S věkem se mohou nutriční potřeby vašeho zvířete měnit. Vždy si to na kontrole ověřte s veterinářem.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Science Plan Canine konz. Adult Turkey 370 g

Hill's Science Plan Canine konz. Adult Turkey 370 g

Váš pes si zamiluje chuť a měkkou, jemnou texturu krmiva Hill's Science Plan pro dospělé psy s krůtou.

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.