Kategorie

Newsletter

Hill's Prescription Diet Canine t/d 4kg Zobrazit v plné velikosti

Hill's Prescription Diet Canine t/d 4kg

Dostupné

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d krmivo pro psy je klinicky ověřená výživa, která snižuje tvorbu plaku, skvrn a zubního kamene.

999,00 Kč

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d krmivo pro psy je klinicky ověřená výživa, která snižuje tvorbu plaku, skvrn a zubního kamene. Toto krmivo pro péči o chrup psů, které funguje jako zubní kartáček a čistí zuby až po linii dásní, bylo potvrzeno jako výživa vhodná pro omezení usazenin plaku i zubního kamene organizací Veterinary Oral Health Council (VOHC)*. PRESCRIPTION DIET t/d má složení odpovídající kompletnímu a vyváženému nutričnímu řešení pro denní zdravotní režim vašeho psa. Toto suché krmivo má lahodnou příchuť kuřete, kterou váš pes bude milovat.
Granule obsahuje klinicky ověřené uspořádání vláken s trojím účinkem, které odstraňuje plak, skvrny i zubní kámen. Speciální uspořádání vláken čistí zuby a odstraňuje plak, čímž přispívá k čerstvému dechu. Velká velikost, tvar a struktura granulí čistí zuby až po linii dásní a podporují tak zdravé dásně a zuby a pomáhají předcházet problémům s chrupem u psů. Bylo ověřeno, že výlučné podávání Hill's Prescription Diet t/d suchého krmiva pro psy je účinnější než čištění zubů kartáčkem vzhledem ke skutečnosti, že pouze málo majitelů čistí svým psům zuby pravidelně.
Je důležité pokračovat v podávání krmiva pro psy PRESCRIPTION DIET t/d pro péči o chrup jako pomoci při udržení zdraví ústní dutiny vašeho psa, i když se jeho příznaky zlepší. Poraďte se svými veterinářem, poskytne vám další informace o tom, jak by krmiva PRESCRIPTION DIET mohla pomoci, aby si i nadále užívali šťastného a aktivního života.
Skvěle chutnající výživa, která může změnit život vašeho mazlíčka. Protože oni jsou závislí na vás, snažíme se nabízet to nejlepší krmivo, jaké je v lidských silách. Složení krmiva pro psy PRESCRIPTION DIET bylo zvoleno na základě vědeckých poznatků tak, aby řešilo jedinečné zdravotní potřeby vašeho psa, a proto je cílenou výživou, jakou potřebuje, aby mohl prožít dlouhý a šťastný život.
Naše krmiva vyrábíme se surovinami nejvyšší kvality. Tyto suroviny musejí splňovat naše přísné požadavky na čistotu a obsah živin.
Hill‘s PRESCRIPTION DIET krmivo pro psy je dostupné v různých variantách jako suché krmivo pro jedinečné potřeby vašeho psa a jako mokré krmivo s mnoha vynikajícími příchutěmi, které si váš pes zamiluje.
O krok napřed pro jejich spokojený život. Složení Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care suchého krmiva pro psy s kuřetem bylo speciálně vyvinuto odborníky na výživu a veterináři společnosti Hill’s jako podpora pro zdraví ústní dutiny vašeho psa.

  • čistí zuby a osvěžuje dech díky omezení usazenin plaku a zubního kamene
  • podporuje zdravé dásně tím, že čistí zuby až po linii dásní
  • nezbytná výživa pro každodenní zdraví a podporu imunitního systému vašeho psa
  • klinicky ověřené uspořádání vláken s trojím účinkem
  • unikátní velikost, tvar a textura granulí pomáhají čistit zub až k linii dásní
  • kompletní a vyvážená výživa s klinicky ověřenými antioxidanty

Složení:

obiloviny, maso a živočišné produkty, (kuře 8 %), produkty rostlinného původu, oleje a tuky, vejce a vaječné produkty, minerální látky.

Analytické složky:

bílkoviny 16,0 %, obsah tuku 15,4 %, hrubá vláknina 9,7 %, hrubý popel 3,6 %, vápník 0,54 %, fosfor 0,41 %, sodík 0,19 %, draslík 0,60 %, hořčík 0,07 %; na kg: vitamin A 9 400 IU, vitamin D3 826 IU, vitamin E 600 mg, vitamin C 90 mg, betakaroten 1,5 mg.

Nutriční doplňkové látky na 1 kg:

Nutriční přídatné látky: 3b103 (železo) 75,3 mg, 3b202 (jód) 1,2 mg, 3b405 (měď) 7,4 mg, 3b502 (mangan) 7,8 mg, 3b603 (zinek) 156 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, s přírodními antioxidanty.

Dávkování:

Hmotnost psaDenní dávka
2,5 kg55 - 75 g
5 kg90 - 125 g
10 kg150 - 205 g
20 kg250 - 350 g
30 kg340 - 470 g
40 kg425 - 585 g
50 kg500 - 690 g
60 + kg11 g na 1 kg

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Hill's Prescription Diet Canine t/d 4kg

Hill's Prescription Diet Canine t/d 4kg

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d krmivo pro psy je klinicky ověřená výživa, která snižuje tvorbu plaku, skvrn a zubního kamene.

Napište svůj názor

Světový odborník na výživu zvířat Společnost Hill’s Pet Nutrition™ zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky a značka Hill’s je veterináři nejdoporučovanějším krmivem na světě. Hill’s využívá odborných znalostí předních veterinárních lékařů a odborníků na výživu z celého světa a byla první společností, která vyvinula speciálně formulované krmivo pomáhající zvládnout specifické choroby a zlepšení kondice psů i koček. Hill’s využívá všech svých znalostí a zkušeností a vyvíjí krmiva nejvyšší kvality nejen pro nemocná zvířata, ale i pro zvířata se zvýšeným rizikem nemoci a zdravá zvířata. Díky tomuto přístupu Hill’s poskytuje veterinárním ordinacím, majitelům zvířat a zvířatům samotným to nejkvalitnější krmivo pro každou životní fázi a kondici.