Kategorie

Newsletter

No Love Spray BEAPHAR pro hárající feny - 50 ml Zobrazit v plné velikosti

No Love Spray BEAPHAR pro hárající feny - 50 ml

Není skladem

Sprej k neutralizaci pachů, které feny vylučují během hárání.

189,00 Kč

KH-3405

Dostupnost

Sklad prodejny: na dotaz

Externí sklad: na dotaz

Sprej nemá vliv na hormonální cyklus feny a na její chovnost. Používání No Love spreje neznamená, že majitel feny může ignorovat nechtěnou pozornost psů.

 

Použití: užívejte sprej denně od prvního dne hárání. Dávkování závisí na velikosti feny. Podle potřeby nastříkejte vnitřní stranu stehen feny před každou procházkou. V případě, že fena je v kontaktu s jinými psy, například při výstavách, měli byste sprej používat častěji pro zajištění maximální ochrany.

 

Složení: voda, alkohol, derivovaný metanol, glycerin, formalin, polisorbat 80.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

No Love Spray BEAPHAR pro hárající feny - 50 ml

No Love Spray BEAPHAR pro hárající feny - 50 ml

Sprej k neutralizaci pachů, které feny vylučují během hárání.

Napište svůj názor

Společnost byla založena v roce 1943 podnikatelem Bernardem Aa, přičemž organizace výroby a marketingu je stále ve vlastnictví rodiny. Naše nadšení pro zvířecí svět je obrovské. Vývoj a vlastnosti našich výrobků určují trendy. S kompletní řadou léčiv, výrobků pro péči o Vašeho mazlíčka a krmiv distribuovaných do 86 zemí po celém světě a s vlastními distributory např. v Belgii, Holandsku, Anglii, Německu, Polsku, České republice a na Slovensku se pyšně řadíme mezi jedničky jak na evropském tak na světovém trhu. Více než 800 výrobků společnosti Beaphar pomáhá Vašim zvířátkům být šťastnější a zdravější.Naše výrobky jsou exkluzivně dodávány do specializovaných obchodů s chovatelskými potřebami. Můžete si vybrat ze široké škály produktů, od přípravků pro zdraví až po kompletní krmiva v super premium kvalitě. Srdcem našeho obchodu je široká škála léčiv, antiparazitik a vitamínů. Součástí naší firmy je tým, jenž v laboratořích pracuje na výzkumu a vývoji produktů, což zaručuje, že Vaše zvíře dostane výrobky dle nejnovějších výzkumů a inovací.