Kategorie

Newsletter

Purina PPVD Canine - DRM Dermatosis 12 kg Zobrazit v plné velikosti

Purina PPVD Canine - DRM Dermatosis 12 kg

Dostupné

Canine DRM Dermatosis je kompletní veterinární dietní krmivo pro dospělé psy i štěňata, které podporuje funkci kůže při dermatózách a nadměrném línání

1 749,00 Kč

KH-8536

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Popis produktu:

Canine DRM Dermatosis je kompletní veterinární dietní krmivo pro dospělé psy i štěňata, které podporuje funkci kůže při dermatózách a nadměrném línání. Canine DRM Dermatosis obsahuje omezený počet vybraných zdrojů bílkovin pro snížení rizika vedlejších reakcí na krmivo. Obsahuje složky, které mají pozitivní vliv na zdraví kůže a srsti a také podporují hojení ran. Jedná se o kvalitní bílkoviny, zinek a vitaminy. Receptura má nízký obsah antigenů, protože obsahuje vybrané nové zdroje bílkovin, jejichž počet je omezen za účelem snížení rizika vedlejších reakcí na krmivo. Canine DRM Dermatosis má vysoký obsah omega-6 mastných kyselin pro podporu funkce přirozené kožní bariéry a zvýšený obsah omega-3 mastných kyselin, prospěšných pro zdraví kůže díky snížení produkce zánětlivých mediátorů. 
Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Hlavní benefity:

Podpora kůže: zvýšený obsah vysoce kvalitních bílkovin, zinku, vitaminů A, B, C a E pro podporu hojení a udržení zdravé kůže, tvorbu fibroblastů a syntézu kolagenu.
Nízký obsah antigenů: vybrané a omezené zdroje bílkovin pro snížení rizika vedlejších reakcí na krmivo a omezení svědivosti.
Omega-3 mastné kyseliny pro snížení tvorby zánětlivých eikosanoidů.

Složení:

Kukuřičný škrob, mouka z řepkového semene*, hrachový bílkovinný koncentrát*, dehydrované bílkoviny ze sledě*, živočišný tuk, vedlejší výrobky živočišného původu*, minerální látky, rybí tuk, řepkový olej.
*Zdroje bílkovin

Analytické složky:

Protein 30,0 %, obsah tuku 18,0 %, obsah anorganických látek 7,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, EPA a DHA 1,1 %, Omega-3 mastné kyseliny 1,4 %, Omega-6 mastné kyseliny 2,3 %.

Dávkování:

Hmotnost psa (kg)g/den
2,5 kg65 g
5 kg105 g
10 kg170 g
15 kg225 g
25 kg315 g
35 kg395 g
45 kg470 g
70 kg630 g


Psi s hmotností nad 70 kg: na každých dalších 5 kg tělesné hmotnosti navyšte krmnou dávku o 30 g granulovaného krmiva.

Doporučená doba podávání je do 2  měsíců. Před podáváním se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Voda musí být vždy k dispozici.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Purina PPVD Canine - DRM Dermatosis 12 kg

Purina PPVD Canine - DRM Dermatosis 12 kg

Canine DRM Dermatosis je kompletní veterinární dietní krmivo pro dospělé psy i štěňata, které podporuje funkci kůže při dermatózách a nadměrném línání

Napište svůj názor