Kategorie

Newsletter

Purina PPVD Canine - JM Joint Mobility 12 kg Zobrazit v plné velikosti

Purina PPVD Canine - JM Joint Mobility 12 kg

Dostupné

Canine JM Joint Mobility je kompletní krmivo pro podporu zdravých a pohyblivých kloubů u psů jakéhokoliv věku, včetně štěňat. Je vhodné pro plemena, která jsou vnímavá k postižení kloubů

1 839,00 Kč

KH-8546

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: k expedici do 24 hod.

Popis produktu:

Canine JM Joint Mobility je kompletní krmivo pro podporu zdravých a pohyblivých kloubů u psů jakéhokoliv věku, včetně štěňat. Je vhodné pro plemena, která jsou vnímavá k postižení kloubů. 
Krmivo Canine JM Joint Mobility je speciálně vytvořeno se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselin, včetně EPA, pro působení proti zánětu v kloubech. Je prokázáno, že následně dochází ke zlepšení chůze u psů se sníženou pohyblivostí kloubů, celkově se zlepšuje pohyblivost a kvalita života. 
Canine JM Joint Mobility obsahuje zdroje glukosaminu a chondroitinu, stavebních kamenů pro chrupavky. 
Canine JM Joint Mobility může být také použito jako redukční dieta díky vysokému obsahu bílkovin v poměru ke kaloriím a střednímu obsahu tuku, které pomáhají psům při dosažení a udržení štíhlé tělesné kondice, což snižuje zátěž kloubů a následně zlepšuje pohyblivost u citlivých plemen.
Canine JM Joint Mobility není vhodné pro psy se selháním ledvin.
Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Hlavní benefity:

Podpora kloubů: obsahuje živiny, které pomáhají udržovat zdravé klouby a pomáhají také zvyšovat reaktivní sílu končetin vůči podložce pro zlepšení chůze u psů se sníženou pohyblivostí kloubů.
Omega-3 mastné kyseliny včetně DHA a EPA pro působení proti zánětu.
Obohaceno o antioxidanty (vitaminy E a C) pro snížení tvorby volných radikálů v kloubech v důsledku oxidativního stresu.


Složení:

Rýže, dehydrované bílkoviny z lososa, pšeničná mouka, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřičná lepková moučka, sušená vejce, kukuřice, vedlejší výrobky živočišného původu, rybí tuk, hrachová vláknina, živočišný tuk, minerální látky.


Analytické složky: 

Protein 30,0 %, obsah tuku 12,0 %, obsah anorganických látek 7,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, EPA a DHA 0,8 %.

Dávkování:

Hmotnost psa (kg)g/den
2,5 kg75 g
5 kg115 g
10 kg185 g
15 kg245 g
25 kg345 g
35 kg430 g
45 kg510 g
70 kg685 g


Psi s hmotností nad 70 kg: na každých dalších 5 kg tělesné hmotnosti navyšte krmnou dávku o 35 g granulovaného krmiva pro udržení hmotnosti, o 10 g pro redukci hmotnosti a o 30 g u starších psů. U štěňat do 3 měsíců věku rozdělte doporučenou denní dávku do 3-4 dávek v průběhu dne, krmivo zvlhčujte. Od 4.měsíce věku zvlhčování krmiva postupně omezujte.

Doporučená doba podávání je zpočátku do 3 měsíců. Pro snižování nadměrné tělesné hmotnosti podávejte doporučené dávky krmiva. Dodržujte doporučení veterinárního lékaře dokud pes nedosáhne ideálné tělesné hmotnosti. Voda musí být vždy k dispozici.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Purina PPVD Canine - JM Joint Mobility 12 kg

Purina PPVD Canine - JM Joint Mobility 12 kg

Canine JM Joint Mobility je kompletní krmivo pro podporu zdravých a pohyblivých kloubů u psů jakéhokoliv věku, včetně štěňat. Je vhodné pro plemena, která jsou vnímavá k postižení kloubů

Napište svůj názor